An Unbiased View of prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Prefabrik ev seçiminde dikkat edilmesi gereken birtakım unsurlar bulunur. Bunlardan başlıcaları şu şekildedir:

Prefabrik ev kredi başvurusu yapmak için; eve ait fatura, gelir belgesi, kimlik bilgileri, maaş bordrosu gibi belgelerin banka şubesine verilmesi gerekir. Bunun yanında prefabrik ev kredi başvurusu sadece gerçek kişiler tarafından yapılabiliyor. Tüzel kişiler tarafından başvuru yapılamıyor.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çAlright daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında sixteen dns strafor ya da forty dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Kişi esaslı olarak ifade edilen bu yapılar aynı zamanda da kullanılan yapı malzemesine göre de değişmektedir. Firmamız sizlerin isteklerine göre talep edilen sipariş üzerine prefabrik ev yapmaktadır.

Prefabrik ev modelleri aynı zamanda balkonlu, teraslı gibi pek çAlright şekilde olabilmektedir. Bütün modeller kullanıcılarına başlıca şu avantajları sağlamaktadır:

Prefabrik evlerin taşınmasının daha kolay olması, hızlı teslim edilebilir olması da prefabrik ev almanız için yeterli nedenler arasında yer alıyor. Üstelik edirne prefabrik ev modelleri bakımını doğru ve düzenli şekilde yaptığınızda 50 yıldan 70 yıla kadar kullanım süresi bulunuyor.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama prefabrik ev işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Prefabrik evlerin iklimsel performansını etkileyen faktörlerden biri duvar kalınlığıdır. Kalın duvar evi rüzgar ve deprem hasarından korur ve ayrıca sesin evin içinde yayılmasını engeller.

Çelik çOkay dayanıklı ve esnek olmasının yanı sıra beton ve ahşap gibi maddelere nazaran çAlright daha tekirdağ prefabrik ev homojendir. Homojen yapılar kırılma, çatlama ve şekil değiştirme durumlarına daha az maruz kalacaktır.

Deprem ile birlikte aşınma ve yıpranmalara karşı da dayanıklı olan prefabrik yapılar, şehir dışında barınma isteğini de karşılıyor.

Prefabrik villanın özel çelik taşıyıcı sistemleri iç mekanda maksimum genişliği kapı aralar. Geleneksel villalardaki kolon ve kiriş daralmaları prefabrik villada yaşanmaz. Geniş iç mekana eşyaları dilediğiniz şekilde en iyi ergonomide yerleştirebilirsiniz.

Prefabrik ev fiyatları edirne prefabrik ev ve modelleri 2024 yılında da konut piyasasında önemli bir yer tutmaya devam edecektir.

Tek Katlı Evler: Daha sade ve pratik bir tasarım kırklareli prefabrik isteyenler için tek katlı prefabrik ev modelleri tercih edilebilir. Bu modeller genellikle daha düşük maliyetli olabilir ve yaşam alanlarını daha erişilebilir kılar.

Report this wiki page